hurdle
hurdle
hurdle
loading...
Kunderapport-1.jpg Kunderapport-2.jpg

Ny Kunderapport: 33 spændende cases

Sådan former du en stærk bæredygtighedsfortælling.

Vi har igen i år (2021) samlet en perlerække af de spændende projekter, vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vi kalder case samlingen for Kunderapporten. I år er den på 92 sider med 33 cases om danske og internationale kampagner for alt fra bæredygtighed til corporate branding, repositionering, produktlanceringer med videre.   

Årets tema i Kunderapporten er Bæredygtighed. Mange virksomheder står i et svært dilemma. Et bæredygtighedsdilemma. De ved, det er vigtigt at få et stærkt budskab ud, men omvendt skal de passe på ikke at sige mere end de kan levere på. Ved at udvikle et ‘Sustainability intent’ får man hjælp til at forme en stærk fortælling om bæredygtighed.

Se Kunderapporten her
W3c
Screenshot 2021-09-06 at 13.42.37.jpg Screenshot -1.jpg

Danfoss

Green Restart Series

Som en af de største globale spillere blev Danfoss naturligvis også berørt af Covid-19. Men tro mod sin egen brandposition, tog Danfoss teten og tyren ved hornene. Danfoss bruger krisen, og den positive effekt, den har haft på global CO2-udledning, som springbræt til at holde fokus på den grønne agenda - og skaber med ’Green Restart Series’ en bæredygtighedshistorie, der er mere end bare snak.

Read more about the case

Danfoss

Green Restart Series

Lone_Peter#3_2-1.jpg Lone_Peter#3_2.jpg

Falck Sygetransport

Falck gør vejen til venteværelset tryg

Falck Sygetransport er kørsel til og fra behandlinger i sundhedsvæsnet. For at styrke tjenestens kendskab og salg fik Kunde & Co til opgave at udvikle en kampagne, der skulle synliggøre den værdi, kunderne oplever ved tjenesten. To kendte og folkekære Danskere skulle hjælpe budskabet på vej.

Read more about the case

Falck Sygetransport

Falck gør vejen til venteværelset tryg

About Kunde & Co

Kunde & Co is one of Northern Europe's largest marketing and branding agencies with customers such as Grundfos, Nets, Danpo, Schulstad, Oticon, Danfoss and HTH Køkkener. We represent 18 different nationalities at our offices in Copenhagen, Düsseldorf and Zürich. Our more than 200 employees are a blend of strategists, creatives, big personalities, analysts, developers and abstract thinkers. Our strong Kunde culture is based on a common drive to deliver the absolute best branding and marketing solutions to our customers.

W3c

To find out more about what Kunde & Co can do for you and your company, please contact us


Contact us
W3c

Join 3,000 of your peers 

Get a dose of articles and cases on strategic marketing

W3c

Thanks for being a part of our network


W3c