NYHEDSBREV

mailImageBannerThumb

Tilmeld her
Få inspiration fra cases og nye indsigter direkte i din mailboks

Kontakt

Vil du i dialog med Kunde & Co eller danne dig et mere konkret billede af, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, så benyt en af nedenstående muligheder. Passer din henvendelse ikke til en af mulighederne, så kan du sende en mail på adressen info@kunde.dk. Du kan også ringe til os på +45 35 44 12 00.

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

Bureaupræsentation
Få en dybere præsentation af Kunde & Co med en indsigt i vores kompetencer, arbejdsform og erfaringer inden for din virksomheds branche. Og få svar på alle de spørgsmål, du ikke finder svaret på her på siden.

 

Inspirationsmøde
Står I med en konkret problemstilling, som I gerne vil udfordres og inspireres på, så vil vi som regel gerne være dem, der gør det. Er I interesseret, så kontakter vi jer for at aftale nærmere.

 

Workshop
På en workshop kan eksempelvis ledelsesgruppen i jeres virksomhed få diskuteret og klarlagt konkrete problemstillinger, så I kan komme videre i jeres overvejelser. Vi trækker på vores brede erfaringsgrundlag og relevante indsigter til at udfordre og inspirere jer. Vi forventer til gengæld, at I åbner op for jeres del, så vi får et møde baseret på viden og ikke bare gætterier. Form, indhold og varighed aftaler vi individuelt.

 

Konkret opgave
Har I en konkret opgave,  I gerne vil have os til at se på, så hører vi naturligvis meget gerne fra jer. Kontakt Morten Knudsen på telefon 35441272 eller udfyld kontaktformularen ovenfor, så ringer vi.

 

Andet
Hvis din henvendelse ikke falder ind under en af ovenstående muligheder, kan du henvende dig til os ved blot at indtaste dine kontakt-informationer og kort skrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  •